петак, 1. новембар 2013.

Namerom Svojih Uverenja Kreiras Realnost

Ti si Svemoguca Vibracija Svetla Privremeno Izrazena Unutar Materijalnog Tela
Tvoja Uverenja se formiraju opazanjem spoljnog sveta i unosom dobijenih vizualno-zvucnih zapisa u sklop tvoje svesno-podsvesne strukture sadasnje licnosti, veoma rano u detinjstvu. Kao predstavnik vecite, univerzalne sustine vibracije-svetla u mogucnosti si da materijalizujes po volji svoje zamisli i autonomno kreiras okruzenje. Odmah po rodjenju ti si nameren/a da naucis zakone koji cine ovu dimenziju razlicitom od visih dimenzija postojanja, u kojima kao svemoguce bice stvaras ne uslovljen ogradama strahova i predrasuda i uskladjen sa kolektivnom visom svesti celine. Uceci zakone 3D materijalnog sveta u koji si tek stupio, oslanjas se na steceni sud svojih roditelja i ljudi koji te okruzuju, upijajuci vecinom ne potpune informacije vodjene strahovima i predrasudama, koje se generacijama prenose s’kolena na koleno uzrokujuci grupne iluzije odvojenosti. Nas skolski sistem inspirisan i navodjen politikom kalkulativnog trgovacko-monetarnog sistema, ne uskladjen sa najnovijim informacijama i otkricima vaspitava decu po zastarelim ne validnim informacijama, stavljajuci iskljucivi naglask na logicko razmisljanje i takmicarski duh, ne svestan sveznajuceg viseg uma. TV Program prepun nasilja uci decu cak i pomocu crtanih filmova da u spoljasnjem svetu vrebaju izmastani neprijatelji, tako da u adolescenciji mlada osoba krece da projektuje vec formiran svet odvojenosti, pun podsvesnih strahova i predrasuda i materijalizuje ga izvan sebe! Ovaj zacarani krug ne sveno-grupno projektovane iluzje nemoci, povredivosti, odvojenosti, ograda strahova i predrasuda potrbno je najhitnije izmeniti istinom potvrdjenih cinjenca, koje su sada dostupne svakom pojedincu putem interneta spolja, ili oduvek dostupnim informacijama unutar sebe, ako si u stanju da bezpogovorno verujujes svojoj bozanskoj sustini, ne pogresivim navodima vise svesti, u glas istine-ljubavi. Samnja je uzrocnik tvoje ne moci i patnje! Unutrasnji glas istine prepoznaces putem osecaja ljubavi koji je automatski podrzava! Veruj u sopstvenu mudrost i sveznanje radije nego ne potpunim informacijama spolja! Prati ne pogresivi sud vibracije ljubavi koja potvrdjuje istinu!
Namerom Svojih Uverenja Kreiras Realnost, Ti si Svemoguci Stvaraoc Limitiran Iluzijom Straha! Strah Nastao Iz Neznanja Zameni Istinom Koja Vibrira Ljubavlju!
~Ti si svemoguci stvaraoc trenutno limitiran sistemom stecenih negativnih uverenja! Ti upravo ucis kako da ponovo zadobijes svoje ogromne prirodne moci!~

TI SI SVEMOGUCI STVARAOC TRENUTNO LIMITIRAN POGRESNIM UERENJIMA
Kao svemoguci stvaracoc trenutno limitiran sistemom negativnih uverenja ti ucis kako da ponovo zadobijes svoje ogromne prirodne moci! Materijalizovani svet iluzija potvrdjen culima proglasavas za realnost, ne svestan da se prava realnost nalazi izvan poimanja logickog uma, izvan 3D sveta materije i da tvoj zivot predstavlja tek jednu od niza pazljivo osmisljenih lekcija, koje si kao ne odvojivi deo Primarnog Kreatora odredio za sebe! Vreme je da rascinis iluziju straha i preuzmes kontrolu nad protokom misli, koje ti stvaraju osecaje, nad sistemom svojih uverenja koja uzrokuju materijalizaciju svega sto te okruzuje! Oseti ne limitiranu snagu svoje volje koja zudi da ne uslovljenom ljubavlju ozivi svet iz tvojih dragocenih mastanja! Ne opterecen/a pitanjima i spekulacijama zaviri u svoju istinsku lepotu bica, opusti se i dozvoli sebi da odes izvan granice ljudskog opazanja, da ponovo postanes radoznalo, radosno dete, da ponovo postanes veliki andjeo stvaranja! Zaljubi se u prekrasnu isijavajucu manifestaciju vibracije-svetla koju predstavljas! Ti si jedinstvena, dragoceno-carobna projekcija stvaralackog zivotnog energetskog impulsa i mozes da se manifestujes kako god odredis da je potrebno! Shodno lekcijama koje si odredio/la sebi ti uzimas sadasnji oblik! Tvom egu je na pocetku transformacije svesti neophodno bodrenje recima ljubavi. Da bi ponovo zadobio/la i osetio/la svoju moc izgovaraj glasno reci podrske i ljubavi, ili uzmi papir i olovku i opisi sebe-andjela, sto lepsim opisima docaraj sliku svoje vecite sustine, koja te spremno ceka unutar vizije.
Stvaralacki Potencijal Vibracije Svetla
Sve oko tebe je iluzija, sve je tek manifestacija energije, ili specificnog opsega vibracije-svetla! Materija je oblik energetskog otelotvorenja. Tvoja percepcija vodjena uverenjima definise dogadjaje u obliku lekcija koje si odredio/la sebi. Nista unutar trodimenzionalnog sveta nije odredjeno, niti definisano, nista nije zaista tako ukoliko ga ne potvrdis sopstvenom percepcijom obojenom stecenim uverenjima i subjektivnim zamislima.
Sve sto si u stanju da zamislis, ili sve u sta verujes je moguce ostvariti! Tvoji izbori nisu limitirani! Umesto sto pravis specifikacije buducnost uslovljene desavanjima iz proslosti, dozvoli sebi nova, ne uslovljena desavanja, dozvoli masti i viziji da postanu tvoji saradnici u kreiranju buducnosti! Unutar Sada trenutka generisi ne uslovljenom ljubavlju nova iskustva!
Dopusti zastarelim shvatanjima da se transformisu dotokom novih, potvrdjenih informacija, izmeni svoj sistem negativnih uverenja prirodnim pozitivnim implsom tvoga bica
Dopusti zastarelim shvatanjima da se transformisu dotokom novih, potvrdjenih informacija, izmeni svoj sistem negativnih uverenja prirodnim pozitivnim implsom sopstvene  sustine! Posmatraj kroz prizmu ne uslovljene ljubavi sva svoja iskustva!
Promena u spoljnom svetu zaista nije moguca ukoliko ne izmenis sistem negativnih uverenja i preusmeris svoju percepciju na strogo pozitivan mod opazanja! Ali zato unutrasnja izmena svih negativno postavljenih misaonoih sablona uzrokuje drasticne izmene u spoljnom svetu!
Misli i uverenja predstavljaju energiju koju pomeras svesno, ili ne svesno ka materijalizaciji. Budi gospodar sopstvenih misli! Kreiraj nova uverenja putem validnih informacija i pomozi drugima da izmene krute sisteme zastarelih dezinformacija!
Sve u sta verujes materijalizovaces u svom okruzenju. Uzivaj u dostupnim mogucnostima! Postavljena svuda oko tebe iluzija materijalnog okruzenja pruza ti ne ogranicene mogucnosti! Uskladi je sa svojom dragocenom vizijom! Harmonizuj je sa svojim strastvenim duhom! Postavi ultimatni primer sretnog zivota i budi inspiracija svima! Doprinesi svemu sto te okruzuje maksimalnim stepenom ljubavi! To nije tesko ostvariti, jer predstavlja tvoj prirodni impuls i tvoju primarnu zudnju! Dosadnu naviku negativnog misljenja svesno zameni pozitivnom zivom energetskom tvari, koja zudi da se materijalizuje u pun spektar prekrasnih, zanimljivih, jos ne vidjenih desavanja, u kojima ces uzivati i koja ce te transformisati u ultimatno-savrseni oblik ravnoteze duha-materije! Postani ponovo istrazivac i kreni sa ucenjem sve zanimljivijih i sve odgovornijih lekcija. Dopusti da tvoje materijalno telo preoblikuje i usavrsi necrpan protok ne usovljene ljubavi!
Nailazimo na sve mnogobrojnije primere istinskog milosrdja i licne pozitivne transformacije  koje postavljaju poznate medijske licnosti!
Nailazimo na sve mnogobrojnije primere istinskog milosrdja i licne pozitivne transformacije koje postavljaju poznate medijske licnosti! Jon Bon Jovi je otvorio restoran u kome ne postoji cenovnik, vec gosti proizvoljno placaju  hranu i pice, ili volontiraju u restoranu u zamenu za obrok!
Kada pocnes da emitujes sopstvenu frekvenciju, radije nego da
Kada pocnes da emitujes sopstvenu frekvenciju, radije nego da se povodis tudjim misljenjem, kopirajuci je iz sveta vani, tvoj zivot pocinje drasticno da se menja! Kada sopstvenu pozitivnu nameru utisnes u tkanje Univerzuma, umesto tudjih zabluda, tvoj zivot postaje radosna igra istrazivackog pohoda!
Ti si prozor kroz koji posmatras svet, namerom svojih uverenja kreiras stvarnost!
Ti si prozor kroz koji posmatras svet, namerom svojih uverenja kreiras stvarnost!


Izvor: Orbiserihtru



1 коментар:

  1. The most comprehensive list of titanium mountain bikes - TitsaniumArts
    All titanium wheels of omega titanium the bikes included. 1 of the bikes include a 2-inch aluminum nano titanium by babyliss pro fork and a solid rubber babyliss pro titanium flat iron handlebar. The titanium scooter bars bike features a full size handlebar

    ОдговориИзбриши